Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume

de Sylvia in Curcan, 28 Ian 2011 | 13643 vizualizari

 

Va propun acum o alta alternativa la clasicul snitel sau friptura de piept de pui sau curcan, la care am ajuns pornind chiar de la 2 bucati de piept de curcan pregatite pentru snitele.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • carne de pui/curcan asezonata cu sare si piper si pregatita ca si pentru snitel,
  • putina branza mozzarella,
  • o ciuperca champinion taiata cubulete,
  • o mana de ardei taiat julienne ( eu am avut o combinatie de mai multe culori) ,
  • o lingura de ulei de masline,
  • 100 ml apa,
  • 50 ml vin alb,
  • 2 linguri de piure de tomate ( eu am pus un piure cu aroma de busuioc) ,
  • o frunza de dafin,
  • boabe de piper intregi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume:

   Preparare: intindem bucatile de carne si le suprapunem ca sa avem o bucata mare si plata. Asezam peste ea legumele in strat subtire si punem mozzarela la un capat . 

    Rulam cu grija si asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste amestecul facut din apa, vin, piure de rosii, ulei de masline, putina sare. Adaugam o frunza sau doua de dafin si presaram peste boabe de piper .

  Lasam la cuptor la 210 grade 15 minute cu vasul acoperit si inca 15-25 cu el descoperit sa scada apa si sa se rumeneasca carnea.  Cand e rumenita bine carnea se scoate pe o farfurie cu putin sos .

   Se taie cu un cutit foarte  bine ascutit si se serveste calda, eu am acompaniat cu niste cartofi fierti in abur si rumeniti apoi putin la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mirela0911 1

28.01.2011, 23:33

super arata

Sylvia 1

03.02.2011, 18:44

Multumesc mult de laude tuturor sunteti niste draguta ca intotdeauna

Sylvia 1

03.02.2011, 18:44

Irina am cam somat in ultima vreme si cu gatitul si cu mancatul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Shang Hai.